Home / Sallandcentraal / Vernieuwde dug-outs voor VV Hoonhorst

Vernieuwde dug-outs voor VV Hoonhorst

HOONHORST – Afgelopen week zijn de nieuwe dug-outs bij VV Hoonhorst opgeleverd. Er bestond al enkele jaren de wens om deze overdekte bankjes te vervangen, maar daar bleef het een lange tijd bij. Enkele weken geleden hebben bestuurslid Wim van Lenthe en T&F Reclame uit Lemelerveld de handen ineengeslagen. De dug-outs, die jaren geleden werden overgenomen van Go Ahead Eagles, moesten nu maar eens echt onderhanden worden genomen.

Naast nieuwe glasplaten moest er een geheel nieuwe lay-out worden ontworpen. T&F Reclame heeft deze taak op zich genomen en heeft de dug-outs op tijd kunnen opleveren. Deze zijn nu, onder andere bij de wedstrijden van de hoofdmacht, te bewonderen op het sportpark aan de Kerkstraat 24 in Hoonhorst.

Lees ook

Lauk: De laatste druppel

Eigenlijk had ik hierboven ‘aan de achterste mem hangen’ willen zetten. Oftewel, als laatste aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.