TRYO en Dikkie Dik in het HOFtheater

Dikkie Dik en Ik @ De Meervaart, Amsterdam

RAALTE – Op vrijdag 4 oktober staat TRYO, oftewel ’trio cabaretiers try-outen’, in het HOFtheater. Iedere TRYO is anders, wisselende line-ups, met deze avond optredens van Arjan Kleton, Vlamousse en Henk Overdijk. Op zondag 6 oktober komt Dikkie Dik (2+) naar het theater. Na de voorstelling wordt de foyer omgetoverd tot een ware kattenwereld.

Foto: Willem Schalekamp

TRYO
TRYO is een avondvullende voorstelling waarin drie cabaret acts ieder 30 minuten van hun (nieuwe) voorstelling komen try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater. Iedere TRYO is anders, wisselende line-ups, met deze avond optredens van
Arjan Kleton, Vlamousse en Henk Overdijk.

Arjan Kleton ging eind 2014 voor het eerst als stand-up comedian het podium op, bijna 40 en een bucketlist. Dat was meteen een succes, dus ging Arjan er helemaal voor en met zijn kenmerkende enthousiasme zette hij flinke stappen in het comedy circuit. Vlamousse bestaat uit 2 dames die beiden studeerden aan Koningstheateracademie. Het Leids Dagblad schreef over Vlamousse: Schaamteloze grappige energiebommetjes, die prikken in gevoelige plekjes. De 24e jarige Henk Overdijk won de juryprijs tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival met zijn ijzersterke grappen en onverwachte twists.

In het kader van dierendag heeft het HOFtheater een speciale actie: Iedereen die TRYO bezoekt in een dieren-onesie, krijgt gratis entree.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor TRYO op vrijdag 4 oktober 2019, 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 17,50 per stuk.

Dikkie Dik en Ik (2+)
Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? Twee acteurs brengen met fysiek spel, veel slapstick en humor samen de wereld van Dikkie Dik tot leven. Ze spelen een spel met verdwijnen en verschijnen, met fantasie en werkelijkheid. Maar is hun fantasie niet te groot? Zie jij wat ik zie? Naast de voorstelling is ook de foyer omgetoverd tot een kattenwereld. Alles wordt gezien vanuit kattenperspectief. Bijna alles is een slaapplek. Het kleed kan zomaar van de uitvergrote tafel getrokken worden en met je pootje kun je vissen uit de vissenkom pakken! Dikkie Dik & Ik is een foyer- en zaalprogramma in één: een mooie combinatie die als geheel moet worden beleefd.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Dikkie Dik en Ik (2+) op zondag 6 oktober 2019, 11.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 10,00 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.