Trike-rit voor cliënten Parabool

RAALTE/HAARLE – Kans Plus presenteert op zondag 29 september een trike-rit voor cliënten van de Parabool. De organisatie zorgt voor dertig trikes en ongeveer tien begeleidende motoren.

Er zijn twee routes van 50 km uitgezet; de eerste route staat ’s ochtends op het programma; de tweede in de middag. Start- en eindpunt is bij de sporthal in Haarle aan de Veldkampsweide 1. Bij terugkomst kunnen de cliënten samen met hun triker de foto gezet worden.

De eerste groep vertrekt om 11.00 uur (ontvangst vanaf 10.00 uur); de tweede om 13.45 uur. De deelnemers krijgen allemaal een lunch aangeboden. De trike-rijders komen uit alle delen van Nederland en zetten zich vrijwillig in. Kans Plus zou het leuk vinden als nog meer cliënten van de Parabool mee kunnen.

Trike-eigenaren die ook willen meerijden, kunnen zich aanmelden bij janmiddelkamp@hotmail.com, mob 06-29.188.927 of via jokedamman1962@gmail.com, mob. 06-535.73.112.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.