Toys2play-vestiging geopend bij Marskramer Raalte

RAALTE – Eerder deze maand zijn de deuren open gegaan van speelgoedwinkel Toys2play Raalte. De zaak is gekoppeld aan de Marskramer. “Het pand naast ons, waarin eerder Intertoys was gevestigd, kwam vrij en er was geen speelgoedwinkel meer in Raalte”, vertelt mede-eigenaresse Petra Broeze, die ook de Raalter Marskramer exploiteert.

“Met onze verhuurder konden we goede afspraken maken over het vergroten van onze winkel door de tussenwand te verwijderen en zodoende beide panden aan elkaar te trekken. Net zoals hij vroeger zelf had. En zo reageren inwoners van Raalte ook: het is weer net als vroeger! De reacties zijn erg positief en daarnaast is iedereen gewoon blij dat er hier weer een speelgoedwinkel is. Men heeft het echt gemist, merken we.”

Op de grens tussen beide winkels staat een toonbankeiland met twee kassa’s. De bovenverdieping is intact gebleven en te bereiken met de trap of met de lift. Door het behoud van het complete oppervlak, is dit meteen de grootste Toys2play van het land. Nieuw is dat er boven een boekenhoekje is, een tafeltje waaraan kinderen kunnen zitten kleuren, een Lego-tafeltje en cadeauboxen waarin kinderen het gewenste speelgoed kunnen verzamelen voor hun verjaardag.

“Beneden hebben we een paar wandmeters met feestartikelen, zoals slingers en ballonnen op thema of leeftijd. En uiteraard is er in z’n geheel een uitgebreide speelgoedcollectie van de gerenommeerde merken. Dit speelgoed kopen we in via de speelgoed afdeling van Marskramer. Tevens hebben we ervaren personeel van de gesloten Intertoys aangenomen. Zo blijft het voor de klanten vertrouwd, ondanks dat de winkel er nu heel anders uit ziet. Vertrouwde gezichten, kennis, deskundig advies en enthousiasme; volgens ons moet het echt kunnen om een speelgoedwinkel in Raalte te runnen!”

Hoewel Toys2play al geopend is, volgt er op 2 oktober nog een feestelijke opening. “Dan geven we een folder van Toys2play uit met mooie aanbiedingen, is er een kleurplaatwedstrijd, delen we wat leuks en wat lekkers uit en hangen we de boel uiteraard vol met slingers en ballonnen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.