Home / Sallandcentraal / Tien verenigingen uit Raalte aangehaakt bij Grote Clubactie

Tien verenigingen uit Raalte aangehaakt bij Grote Clubactie

RAALTE – Tien verenigingen uit de gemeente Raalte zijn aangehaakt bij de landelijke Grote Clubactie 2019. De leden van de verenigingen verkopen tot en met november dit jaar loten. Van elk verkocht lot van 3 euro gaat 2,40 euro (80 procent) direct naar de clubkas. Dit geld wordt besteed aan uiteenlopende clubdoelen, zoals de aanschaf van nieuwe tenues of voor het opknappen van het clubhuis. Lotenkopers maken kans op één van de 32.000 prijzen uit de Grote Clubactie loterij, waaronder de hoofdprijs van 100.000 euro. Verenigingen halen met deze actie al snel een bedrag tussen de 1.000 en 15.000 euro op. De deelnemende verenigingen uit Raalte zijn: AV Salland, Hondendressuurvereniging De Beschermers, Kwiek Badminton, de Raalter Reddingsbrigade, SMHC, Salvora en SV Raalte (allen uit Raalte); Heeten Sportief, de Heemruiters uit Mariënheem en PSV Heino.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.