Home / Sallandcentraal / Themamiddag KBO en Seniorenpastoraat

Themamiddag KBO en Seniorenpastoraat

RAALTE – De KBO en het seniorenpastoraat presenteren op woensdag 2 oktober een gezamenlijke middag in Zaal Zwakenberg in Raalte. Te gast is pastoor Cornelissen. Hij vertelt dan over zijn ervaringen als parochieherder, maar ook over hoe hij tot deze levenskeuze gekomen is. Deze middag is toegankelijk voor alle senioren van de parochie van het Heilig Kruis. Aanvang is om 14.00 uur. De entree bedraagt 5 euro (inclusief koffie/thee en consumptie).

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.