Home / Sallandcentraal / Themamiddag KBO en Seniorenpastoraat

Themamiddag KBO en Seniorenpastoraat

RAALTE – De KBO en het seniorenpastoraat presenteren op woensdag 2 oktober een gezamenlijke middag in Zaal Zwakenberg in Raalte. Te gast is pastoor Cornelissen. Hij vertelt dan over zijn ervaringen als parochieherder, maar ook over hoe hij tot deze levenskeuze gekomen is. Deze middag is toegankelijk voor alle senioren van de parochie van het Heilig Kruis. Aanvang is om 14.00 uur. De entree bedraagt 5 euro (inclusief koffie/thee en consumptie).

Lees ook

Drie Raaltenaren vast na tonen nepwapen bij de Leeren Lampe

RAALTE – Bij de Leeren Lampe in Raalte zijn in de nacht van zondag op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.