Home / Sallandcentraal / Terug naar de jaren 50 en 60 in het HOFtheater

Terug naar de jaren 50 en 60 in het HOFtheater

RAALTE – Zangers Rudy Bennett en Theo van Es en acteur/schrijver Maarten Spanjer nemen op vrijdag 27 september het HOFtheater mee terug naar de jaren 50 en 60. Hun nostalgische voorstelling de ‘Beatshow’ zit vol met hits, verhalen en herinneringen.

De ‘Beatshow’ is een feelgood show met hits en komische verhalen van een groep babyboomers die de nozems en de hippies uit de jaren 50 en 60 nog heeft meegemaakt. De hits worden gezongen door Rudy Bennett en Theo van Es, maar ook Polle Eduard (Tee Set) en singer/songwriter Specs Hildebrand leveren vocale bijdragen. Maarten Spanjer vertelt verhalen en haalt herinneringen op. Dit doet hij op eigen komische wijze.

Het geheel wordt begeleid door de band The Motions. Deze formatie brengt deze maand samen met Rudy Bennett een album uit met nog nooit eerder vertolkt werk van Robbie van Leeuwen, componist van nederpopklassiekers ‘Wasted Words’ en ‘Venus’. Ook daarvan zullen nummers te horen zijn.

Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 25,50 euro per stuk. Deze zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.hoftheater.nl.

Foto: Trees Rouw en Titus Brein

Lees ook

Infobijeenkomst over entree Hof van Rakhorst

HEINO – De werkgroep Heino Centrum houdt op dinsdag 28 september een informatiebijeenkomst in Café …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.