TDT Salland voelt zich titelkandidaat

Het combinatieteam van TDT Salland komt het komend seizoen versterkt achter de borden. Bestond het vorig seizoen het damteam uit spelers van het Raalter DamRa en het Deventer DDC, dit seizoen zal het team ook spelers van DCA Apeldoorn herbergen. De gemiddelde rating komt daardoor uit op 1060 punten, het hoogste van alle teams in de 2e klasse B.

TDT Salland CT is ingedeeld bij teams uit Bunschoten, Beltrum, Kampen, Doetinchem, Laren, Harderwijk, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Lunteren, Zwolle en Wageningen.

Het basisteam bestaat uit Fred van Amersfoort (DCA), Dick Beking (DCA), Hilco Braakman (DamRa), Jan van Buiten (DamRa), Johan Bulstra (DamRa), John Folkers (DamRa), Hans van Hal (DCA), Jan Preuter (DamRa), Ab Steenbergen (DamRa) en Marco Veneboer (DCA).

Op zaterdag 5 oktober 2019, ’s middags om 12.00 uur start het seizoen met een thuiswedstrijd in Het Wapen van Wesepe tegen een team uit Harderwijk, een 10-tal dat zich ook met enkele goede spelers heeft versterkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.