‘Supertoffe’ WAK in teken van Bram de Krosse

RAALTE – “Supertof”, zo omschrijft Ronald Jonkman de afgelopen editie van de WAK. Het programma was gecentreerd rond Taveerne Tivoli en stond voor een aanzienlijk deel in het teken van de eerder dit jaar overleden kunstenaar Bram de Krosse.

Bram was van de rock-‘n-roll en het programma bevatte dan ook veel muziek en andere aan rock-‘n-roll verwante uitingen. Zo werden de bezoekers onder andere verwelkomd door een grote robot van Jelle de Graaf, die onder andere werkt voor Lowlands en Defqon1.

“Tijdens de lezing op vrijdagavond was het volle bak”, vertelt Ronald. “Zaterdag moest het wel eerst op gang komen, in het begin was het niet megadruk, maar dat werd later beter. En op zondag was het drukker.” De moeder van Bram ontstak vrijdagavond nog een vuur voor haar zoon en de kameraden van Bram traden zaterdag op als Spit or Swallow.

De toekomst van de WAK in Raalte is onzeker. Ronald stopt als coördinator. Arnold Roolvink schoot deze foto op zaterdagmiddag toen het nog wat minder druk was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.