Streetdancelessen en ouder/peuter-gym in sporthal Heeten

HEETEN – Liz Kieftenbeld biedt sinds kort wekelijks streetdancelessen aan in de sporthal van Heeten. Van 17.00 tot 18.00 uur zijn de kinderen van groep 3 tot en met 6 aan de beurt en van 18.00 tot 19.00 uur de kinderen van groep 7 en 8 en het voortgezet onderwijs.

Lijkt je het leuk om ook te komen dansen en mee te doen met wedstrijden en demonstraties kom dan gerust een keer kijken of doe vier keer gratis mee. De ouder/peuter-gymgroep van Heeten Sportief is daarnaast op zoek naar peuters en ouders die het leuk vinden om te gymmen. Ouders en hun peuters (2 tot 4 jaar) mogen een paar lessen vrijblijvend meedoen om te kijken of ze het leuk vinden.

De lessen zijn elke woensdagochtend van 10.45 uur tot 11.45 uur in de sporthal. Informatie is te vinden op de site van Heeten Sportief of telefoonnummer 06-15424336.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.