Home / Sallandcentraal / Sterk werk tijdens Diekdaegen 2.0

Sterk werk tijdens Diekdaegen 2.0

WIJHE – “De vernieuwde Diekdaegen 2.0 zijn duidelijk geslaagd”, aldus de organisatie van het dorpsfeest in Wijhe. De straten en het park stroomden het afgelopen weekend zowel overdag als in de avonden vol.

De Rommelmarkt XXL zorgde op zaterdag voor een gezellige drukte in de Langstraat. Het nieuwe festival Leven in de Brouwerij kende een geslaagde première. De Sterkste Man van Wijhe kon, door de verandering van locatie, nieuwe onderdelen aan het programma toevoegen. Zo moesten de deelnemers ditmaal onder andere een vrachtwagen in beweging zien te krijgen.

Mede door het zonnige weer op zondagmiddag trok Smaek in ’t Park weer veel bezoekers naar Park Wijhezicht. De foodtrucks deden er goede zaken en de kinderen vermaakten zich met leuke workshops en activiteiten.

Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Film, muziek en cabaret in Lommerrijk en Hoftheater

LUTTENBERG – Er is het komende weekend weer van alles te beleven in amfitheater het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.