Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 5 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum van Lettele. Iedereen wordt opgeroepen om van tevoren zelf stekjes van vaste planten in te brengen. Spit een plant uit en scheur of deel haar in kleinere stukken. De buitenste delen kun je terug planten. Zo stimuleer je de groei en creëer je nakomelingen van je favoriete soorten.

Gedeelde planten moeten één of meerdere wortelpunten hebben. Houd de wortels vochtig. De stekjesbeurs duurt van 9.30 tot 11.00 uur. Voor meer informatie over het inbrengen van stekjes neem contact op met Miranda Zandbelt (0570-551426) of Agnes Meijerink (06-23290022). Het is mogelijk om de stekjes op te laten halen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.