Home / Sallandcentraal / Stekjesbeurs in centrum Lettele

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 5 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum van Lettele. Iedereen wordt opgeroepen om van tevoren zelf stekjes van vaste planten in te brengen. Spit een plant uit en scheur of deel haar in kleinere stukken. De buitenste delen kun je terug planten. Zo stimuleer je de groei en creëer je nakomelingen van je favoriete soorten.

Gedeelde planten moeten één of meerdere wortelpunten hebben. Houd de wortels vochtig. De stekjesbeurs duurt van 9.30 tot 11.00 uur. Voor meer informatie over het inbrengen van stekjes neem contact op met Miranda Zandbelt (0570-551426) of Agnes Meijerink (06-23290022). Het is mogelijk om de stekjes op te laten halen.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.