Startweekend van kerkenwerk Nicolaaskerk

WIJHE – De Nicolaaskerk in Wijhe presenteert van vrijdag 20 tot en met zondag 22 september het startweekend van het kerkenwerk.

Het programma begint vrijdagavond met diverse activiteiten in ’t Langhuus. De kinderen van groep 1 tot en met 4 van de basisschool zijn van 17.30 tot 19.00 uur aan de beurt. Daarna van 19.00 tot 20.30 uur groep 5 tot en met 8 en van 20.30 tot 22.00 uur de ‘eat and meet’-groepen van het voortgezet onderwijs. Voor 16-plussers is er van 20.45 tot ongeveer 22.15 uur een barbecue in de tuin van ‘t Langhuus.

Het programma gaat zondagochtend 22 september om 9.30 uur verder met een viering in de Nicolaaskerk. Ds. Martje Veenstra-Oving is voorganger in samenwerking met het de cantorij, ImPress en vele anderen. Het thema van de viering is ‘een goed verhaal’. Na afloop wordt er in ’t Langhuus gezorgd voor koffie, thee, limonade en een goed verhaal. Vergeet niet de opbrengst van de pootaardappelen mee te nemen naar de kerk. De opbrengst is bestemd voor de Voedselbank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.