Spooktochten in maïsdoolhof

LEMELERVELD – Het Groot Sallands Maïsdoolhof in Lemelerveld presenteert op vrijdag 13, zaterdag 14, vrijdag 20 en zaterdag 21 september weer een aantal spooktochten. Omringd door duistere figuren en griezelige wezens gaan de deelnemers in groepjes op pad in het doolhof. Onderweg zullen de spoken hun best doen om iedereen te laten schrikken. Zodra de uitgang na ongeveer 45 minuten is bereikt, kan men met een marshmallow bijkomen bij het kampvuur. Iedereen is welkom.

De avonden beginnen telkens om 20.30 uur. Reserveren van een tijd is gewenst, zo kan lang wachten voorkomen worden. De mensen die het echt eng vinden om het doolhof in te gaan, kunnen wachten op het terras. De deelnamekosten bedragen 6 euro (inclusief marshmallow-stokje); kinderen onder de 10 jaar met begeleiding. Het Groot Sallands Maïsdoolhof is ook geopend op woensdagmiddag en in het weekend. Andere dagen op afspraak. Reserveren kan via 06-51083875. Het adres is de Vilstersestraat 28 in Lemelerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.