SP Raalte, Olst-Wijhe viert 25-jarig bestaan

RAALTE – De SP afdeling Raalte, Olst-Wijhe bestaat dit jaar 25 jaar. Om dit te vieren, staat de afdeling op zaterdag 21 september van 9.00 tot 13.00 uur op het Marktplein in Heino met een tentoonstelling waarin de geschiedenis van de afdeling op een ludieke manier in beeld wordt gebracht.

Onderdeel hiervan zijn de diverse inspanningen van en de successen die door de afdeling zijn behaald. De bezoekers kunnen rustig rondkijken en uiteraard staat de koffie klaar met wat lekkers erbij.

Ook zijn er SP’ers aanwezig om geïnteresseerden uitleg te geven over de historie van de afdeling. Maar ook een leuke discussie gaan zij natuurlijk niet uit de weg. Iedereen is welkom: leden, niet-leden, sympathisanten, tegenstanders, oude bekenden en nieuwe kennissen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.