Soepcafé in Dorpshuus Heino

HEINO – Heino krijgt een eigen Soepcafé. Vanaf vrijdag 27 september wordt elke maand een soepmaaltijd opgediend in het Dorpshuus. Iedereen is welkom.

Het doel van het Soepcafé is het versterken van de sociale contacten. De ingrediënten voor de soep worden geleverd door supermarkt Boni en de biologische supermarkten Overesch en Kleinlangevelsloo. Er wordt vooral gewerkt met producten die niet meer in de winkel verkocht kunnen worden, maar nog heel goed te eten zijn. De koks maken er iets lekkers van.

Er worden steeds twee soorten maaltijdsoep geserveerd, afhankelijk van de producten die dan geleverd worden. Stokbrood met kruidenboter staat ook op het menu en misschien wel een toetje. Voor de maaltijd wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Drankjes zijn voor eigen rekening. De vrije inloop is vanaf 17.00 uur. Het soepcafé vindt ook plaats op 25 oktober, 29 november en 20 december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.