Scholieren Crossloop bij AV Salland

RAALTE – AV Salland presenteert op woensdag 9 oktober een nieuwe editie van de Scholieren Crossloop. Die vindt dit jaar plaats op het terrein van AV Salland. Daar zijn voor de basisschooljeugd verschillende afstanden uitgezet.

Het programma begint om 14.30 uur met een gezamenlijke warming-up. Om 14.45 uur begint de 500 meter voor groep 3; om 14.55 uur de 500 meter voor groep 4; om 15.05 de 1.000 meter voor groep 5 en 6 en om 15.20 uur de 2.000 meter voor groep 7 en 8. De prijsuitreiking volgt rond 15.45 uur.

Om goed voorbereid aan de start te verschijnen, heeft AV Salland een aantal gratis clinics georganiseerd voor de kinderen uit groep 5 tot en met 8. Deze zijn gepland op woensdag 25 september, maandag 30 september en woensdag 2 oktober (telkens van 18.00 tot 19.00 uur) en vinden plaats op het terrein van AV Salland aan de Hammerweg 16a in Raalte.

Trainers brengen de kinderen de basisbeginselen van het (hard)lopen bij en werken middels spelvormen ook aan de conditie van de deelnemers. Aanmelden voor deze clinics is in principe niet nodig. Mocht een grote groep van meer dan tien kinderen besluiten om gezamenlijk te komen, dan hoort AV Salland dat graag (in verband met de inzet van trainers).

De Scholieren Crossloop wordt mede mogelijk gemaakt door AV Salland, Schoolsportraad Raalte, een subsidie van de gemeente Raalte, Pieter Homma en Kruitbosch Groente en Fruit. Alle informatie over de loop zelf is terug te vinden op staging2.avsalland.nl. Nog vragen? Mail dan naar scholierenloop@avsalland.nl. Inschrijving via staging2.mijninschrijving.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.