Schilderen op steigerhout in Dorpshuus

HEINO – Marike Pomp verzorgt op woensdag 25 september de workshop ‘Schilderen op steigerhout’ in het Dorpshuus in Heino. De deelnemers schilderen met acrylverf van uitstekende kwaliteit op panelen van 40 bij 40 cm. Er zijn voldoende voorbeelden aanwezig, maar de deelnemers zijn ook vrij om hun eigen idee of voorbeeld mee te nemen. Er is voldoende tijd voor uitleg over materialen en technieken. Schilderervaring is niet nodig. Marike, een ervaren kunstenares, staat natuurlijk klaar om iedereen te helpen. Aanvang is om 19.30 uur. Opgeven voor 18 september. Dat kan bij de balie van het Dorpshuus of via workshops@dorpshuusheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.