Samengestelde Menwedstrijd in Heeten klaar voor 32e editie

HEETEN – Voor de 32ste keer organiseert Menvereniging Heeten (Het Aangespannen Paard) een samengestelde menwedstrijd. Aanstaande vrijdag zullen de eerste deelnemers zich gaan melden door hun caravans, vrachtwagens en trailers te parkeren op het parkeerterrein rondom de manege. Dit jaar verschijnen ruim 90 deelnemers aan de start, waarvan het overgrote deel zowel zaterdag als zondag in actie komt.

Penningmeester Linda Eikelkamp-Tutert meldt dat de vereniging elk jaar erg verguld is met dit grote aantal deelnemers. Er verschijnen zowel jeugdmenners, als enkelspan, als tweespan, maar ook vierspan combinatie’s aan de start. Dus dat belooft weer een mooie wedstrijd te worden.

Dit jaar is er wederom een thema gekoppeld aan de aankleding van de hindernissen rondom de manege. Al weken zijn de vrouwelijke leden van de club druk met zagen, schilderen en knopen met strotouwtjes. Ester Tutert: “Elk jaar willen we de hindernissen een kleurrijke uitstraling geven. In de zomer bedenken we dan een thema en gaan daar dan mee aan de slag en dat resulteert in een mooi geheel, zoals dit jaar Flower Power.”

Zaterdag begint het evenement met de dressuur om 08.30 uur, gevolgd door de vaardigheid (kegelparcours). En op zondag de altijd zo spectaculaire marathon met zes hindernissen, waarvan er drie rondom de manege liggen. Het programma duurt dan van 08.45 uur tot ongeveer 17.00 uur. De toegang is gratis voor iedereen en er is voldoende parkeergelegenheid voor zowel fiets als auto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.