Home / Sallandcentraal / Salon de Promotion bij Oving

Salon de Promotion bij Oving

RAALTE – Bij de verschillende vestigingen van Autobedrijf Oving is het weer Salon de Promotion. Tot en met maandag 30 september kunnen klanten in Raalte, Emmeloord, Zwolle en Hattem profiteren van voordeel dat kan oplopen tot wel 4.000 euro.

Advertorial

“Dit is een zeer goed moment om een nieuwe Renault aan te schaffen. Wij bieden nu extra voordeel op alle personenauto’s van Renault. Wie alvast wil weten hoeveel voordeel we bieden, kan dat berekenen op www.renault.nl”, zegt Jan Velthuis, Commercieel directeur bij Oving. “Elk model heeft zijn eigen stijl en karakter”, vervolgt hij.

“Wordt het de Renault Captur, een modieuze SUV waarmee je gemakkelijk door het drukke stadsverkeer manoeuvreert. Wat dacht je van de nieuwe Renault Kadjar of de nieuwe Renault Twingo? Elk model heeft zijn eigen stijl en karakter. En er is meer. Zoals de stoere nieuwe Renault Clio. Nu completer dan ooit en natuurlijk ook te bewonderen bij onze vestigingen.”

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.