Salon de Promotion bij Oving

RAALTE – Bij de verschillende vestigingen van Autobedrijf Oving is het weer Salon de Promotion. Tot en met maandag 30 september kunnen klanten in Raalte, Emmeloord, Zwolle en Hattem profiteren van voordeel dat kan oplopen tot wel 4.000 euro.

Advertorial

“Dit is een zeer goed moment om een nieuwe Renault aan te schaffen. Wij bieden nu extra voordeel op alle personenauto’s van Renault. Wie alvast wil weten hoeveel voordeel we bieden, kan dat berekenen op staging2.renault.nl”, zegt Jan Velthuis, Commercieel directeur bij Oving. “Elk model heeft zijn eigen stijl en karakter”, vervolgt hij.

“Wordt het de Renault Captur, een modieuze SUV waarmee je gemakkelijk door het drukke stadsverkeer manoeuvreert. Wat dacht je van de nieuwe Renault Kadjar of de nieuwe Renault Twingo? Elk model heeft zijn eigen stijl en karakter. En er is meer. Zoals de stoere nieuwe Renault Clio. Nu completer dan ooit en natuurlijk ook te bewonderen bij onze vestigingen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.