Sallandse Boeren Brunch voor Hospice Raalte

RAALTE – Het ROV houdt op zondagmiddag 29 september de tweede editie van de Sallandse Boeren Brunch. Op de Kerkstraat (tegenover de Zwaan) komen grote tafels te staan, waar iedereen voor 5 euro kan aanschuiven voor een Sallandse brunch met een ruim assortiment belegde broodjes, zuivel en fruitdrankjes.

De opbrengst is bestemd voor het Hospice Raalte. De eerste editie van september vorig jaar was een groot succes; meer dan tachtig personen genoten toen van de brunch. De organisatie hoopt dit jaar dan ook de honderd aan te tikken. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bakkerij Jorink. De Sallandse Boeren Brunch duurt van 12.00 tot 13.00 uur. Vanaf 13.00 uur volgen in de bakkerij van Bakkerij Jorink een demonstraties van chocolatier Philip en broodbakker Patrick Jorink. De winkels in het centrum zijn vanaf 13.00 geopend, verder zijn er nog tal van andere activiteiten in het centrum van Raalte: het Cu & Cu Festival en het bierfestival. Daarnaast is er tussen 13.00 en 16.00 uur een kinderrommelmarkt op de Varkensmarkt. Kaartjes à 4 euro (voor een standplaats) zijn vanaf 21 september te koop bij Bakkerij Jorink. Dat bedrag is inclusief een ijsje bij Jorink en een kinderpannenkoek bij Laurel’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.