Rohda legt het met 0-7 af tegen Lucky Ajax

RAALTE – Het speciaal voor de gelegenheid samengestelde Rohdateam had afgelopen zaterdagmiddag weinig kans tegen Lucky Ajax. In het kader van de viering van het 90-jarig bestaan van Rohda had de Raalter club het Amsterdamse sterrenteam, met onder andere Sjaak Swart (81) en Simon Tahamata (63), gestrikt voor een wedstrijd. Het werd 0-7 voor de Amsterdammers. Ook burgemeester Martijn Dadema deed mee bij de Raaltenaren. De Koeschijterij zorgde die middag, zoals verwacht, voor veel hilariteit. Al na een half uurtje was de winnaar bekend. ’s Avonds werd het programma vervolgd met een feestavond in de Rohda-hal. Die was goed gevuld met een kleine vierhonderd bezoekers. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.