Rodeoweekend Heino weer goed voor veel spektakel

HEINO – De Sökkestoppers kijken tevreden terug op het Rodeoweekend dat afgelopen zaterdag en zondag plaatsvond in Heino. “We hadden enorm slecht weer verwacht, maar de weersomstandigheden vielen uiteindelijk reuze mee”, vertelt Twan Koenjer namens de organiserende commissie.

Het programma omvatte twee dagen vol gemotoriseerd vermaak. Het begon zaterdag met de Tik ‘em aan-race (autocross met botselementen), de motor- en brommercross, de duocross (waarbij de ene coureur de pedalen bediende en de ander het stuur) en de vossenjacht (waarbij de coureurs een camper op een rondje moesten zetten en vervolgens aantikken). Zondag volgde de autorodeo.

Het zaterdagprogramma trok circa tweehonderd betalende bezoekers, het zondagprogramma dik vijfhonderd. “Het was de eerste keer dat we dit weekend organiseerden als volledig nieuwe commissie”, vertelt Twan. “De vorige commissie heeft vorig jaar afscheid genomen. Gelukkig kregen we bij de organisatie veel hulp, ook van jongens van buiten de vereniging. En daarnaast mochten we weer rekenen op de hulp van onze vrijwilligers!”

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.