Home / Algemeen / Robert Pater uit Raalte genomineerd voor Buma NL Talent Award

Robert Pater uit Raalte genomineerd voor Buma NL Talent Award

RAALTE – De uit Raalte afkomstige zanger Robert Pater is genomineerd voor de prestigieuze Buma NL Talent Award 2019. Op 30 september staat de tiende editie van Buma NL, het evenement voor de Nederlandstalige muziek, geheel in het teken van ‘talentontwikkeling’. Tijdens de traditionele awardshow worden ieder jaar de Buma NL Awards uitgereikt, waaronder ook de Buma NL Talent Award.

De Buma NL Award is de belangrijkste onderscheiding binnen de Nederlandstalige muziekcultuur die dit jaar voor de tiende keer worden uitgereikt. Naast Robert Pater zijn ook Sven Versteeg en Brian Voet genomineerd.

Zowel het publiek, dat onder andere via de social mediakanalen kon stemmen, als professionals werkzaam in de muziekindustrie bepalen wie de uiteindelijk winnaar van de Buma NL Talent Award wordt. De winnaar zal op 30 september tijdens de Buma NL awardshow op basis van het meest behaalde aantal stemmen bekend gemaakt worden.

Lees ook

Jubileumeditie van wandeldriedaagse van Labor

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo houdt van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.