Raalter Uitdaging presenteert Meet & More

RAALTE – De Raalter Uitdaging gaat door. Naast de kenniskaravaan worden er vanaf het najaar 2019 ook bijeenkomsten georganiseerd met de titel Meet & More. De eerste editie is gepland op donderdag 19 september in de Boei 10 in Raalte (aan de Boeierstraat 10). Aanvang is om 19.30 uur; inloop vanaf 19.15 uur.

Het doel van de Meet & More is, dat verenigingen/stichtingen naast actuele kennis nog meer ontvangen. En dat is per avond verschillend, maar voor deze eerste Meet & More wordt er per deelnemende vereniging/stichting bekeken op welke wijze er voordeel te behalen is. Dit kan voordeel in gemak zijn, maar wellicht ook voordeel in geld. De deelnemers worden door Mario Riesebeek en Lotte Acquoy van BData ICT Solutions onder het genot van een hapje en een drankje bijgepraat over meerdere actuele onderwerpen. Hoe kunnen ze kosten besparen op ICT en wat is de meest praktische wijze van online samenwerking/documentdeling? Daarnaast komt ook de AVG aan de orde en is er aandacht voor donatie-licenties.
Er is plek voor maximaal twintig personen. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Aanmelding via info@raalteruitdaging.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.