Home / Nieuws / Ponyweek in Heeten geopend door burgemeester Dadema
 .

Ponyweek in Heeten geopend door burgemeester Dadema

HEETEN – Burgemeester Martijn Dadema heeft woensdagochtend, in gezelschap van het voltallige college, de 58e editie van de Ponyweek in Heeten geopend.

Na al enkele activiteiten de afgelopen dagen, barstte het feest woensdagochtend in alle vroegte pas echt goed los met de Ponymarkt, de landbouwmechanisatiebeurs en de warenmarkt. Hoewel het in de loop der jaren minder is geworden met de aanvoer van pony’s, is en blijft de markt een grote trekker. En dan staat woensdagavond ook nog de jaarlijkse cabaretavond door en voor Heetenaren op het programma.

Het programma van de Ponyweek leunt al jaren op drie grote pijlers. De Ponymarkt op woensdag, de grote Vlooienmarkt op vrijdag (met muziek van onder andere Ronnie Ruysdael) en Pleinpop. Maar in de afgelopen jaren heeft ook de afsluitende zondagmiddag zich ontwikkeld tot een grote publiekstrekker.

Foto’s: Gerlant Zielman

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.