Politie kijkt terug op redelijk verlopen Stöppelhaene

RAALTE – De politie kijkt terug op een redelijk verlopen Stöppelhaene. “Er waren enkele opstootjes, maar de hoeveelheid was gezien de grootte van het evenement niet verrassend”, zo stelt een politiewoordvoerder. Toch waren er volgens anonieme bronnen twee stevige incidenten, die (nog) niet bij de politie bekend zijn. Er lijkt dus nog geen aangifte te zijn gedaan. Het eerste incident gebeurde zaterdagavond nadat een man flipte nadat hij in een wachtrij per ongeluk was aangeraakt door een vrouw. Volgens een van de betrokkenen, zou de man daarna de vrouw te lijf zijn gegaan en meerdere omstanders die het voor haar opnamen tegen de grond hebben geslagen. De dader maakte daarna dat hij weg kwam. De betrokkene vermoedt dat de dader onder invloed van drank en drugs verkeerde. Daarnaast werden tijdens een ander incident op zaterdag twee jongens van 18 jaar neergeslagen met een boksbeugel. Een van de jongemannen liep een gescheurde lip op en mist enkele tanden; de ander had een gebroken neus.

1 REACTIE

  1. Er was inderdaad met de “Dirty Daddies” een idioot op het Stoppelveld die als een maaimachine zich een weg door het publiek baande naar de rechtertent. Hij leek hierbij helemaal van de wereld. Ook ik werd nog iets door hem geraakt. Iets later hoorde ik dat vlakbij/in de tent door hem nog een vrouw knock-out geslagen was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.