Plaatjesboek in teken van historie Wijhe

WIJHE – Albert Heijn Boomgaard Wijhe start maandag 9 september een nieuwe spaaractie. Klanten kunnen tot en met zondag 3 november plaatjes sparen van de historie van Wijhe. In de actieperiode zijn er maar liefst 216 stickerplaatjes beschikbaar voor iedereen die graag het verzamelalbum vol wil sparen.

Het album is tot stand gekomen in samenwerking met de Historische Vereniging Wijhe en bestaat uit 64 pagina’s vol verhalen, foto’s en weetjes over straten, buurtschappen, verenigingen en nog veel meer. Er worden enveloppen met flyers verspreid door Wijhe. Bij inlevering van de flyer of bij aankoop van 20 euro boodschappen kan iedereen vanaf maandag 9 september zijn/haar album ophalen in de supermarkt. Elke 10 euro aan boodschappen is goed voor een pakje stickers; de eerste week zelfs twee pakjes. Klanten die een gouden sticker vinden in hun pakje kunnen zich bij de servicebalie melden voor een verrassing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.