Parkinson Café in Deventer

DEVENTER – Op woensdag 11 september vindt er weer een Parkinson Café plaats bij Zorggroep Solis aan de Hermelijn 2 in Deventer. Deze vindt plaats van 14.30 uur tot 16.30 uur, met inloop vanaf 14.00 uur.

Het Parkinson Café is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met Parkinson, hun partners, familieleden, mantelzorgers en belangstellenden. Iedereen is welkom. In een ontspannen sfeer worden er diverse onderwerpen besproken of wordt er een (re)creatief programma aangeboden.

Op maandag 30 september vindt een bijeenkomst plaats uitsluitend voor partners en mantelzorgers, gehouden door Inge Bos (medewerkster van Parkinson Café Deventer) en mantelzorgconsulent Kelly Bekebrede. Deze bijeenkomst duurt van 14.00 tot 16.00 uur, met inloop vanaf 13.45 uur.

Aanmelden is noodzakelijk via info@parkinsoncafedeventer.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.