Home / Algemeen / Parkinson Café in Deventer

Parkinson Café in Deventer

DEVENTER – Op woensdag 11 september vindt er weer een Parkinson Café plaats bij Zorggroep Solis aan de Hermelijn 2 in Deventer. Deze vindt plaats van 14.30 uur tot 16.30 uur, met inloop vanaf 14.00 uur.

Het Parkinson Café is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met Parkinson, hun partners, familieleden, mantelzorgers en belangstellenden. Iedereen is welkom. In een ontspannen sfeer worden er diverse onderwerpen besproken of wordt er een (re)creatief programma aangeboden.

Op maandag 30 september vindt een bijeenkomst plaats uitsluitend voor partners en mantelzorgers, gehouden door Inge Bos (medewerkster van Parkinson Café Deventer) en mantelzorgconsulent Kelly Bekebrede. Deze bijeenkomst duurt van 14.00 tot 16.00 uur, met inloop vanaf 13.45 uur.

Aanmelden is noodzakelijk via info@parkinsoncafedeventer.nl.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.