Overnamekandidaat gezocht voor Mooi by Hollewand

HEINO – Ingrid Hollewand wil na tien jaar ondernemersschap een punt zetten achter haar damesmodezaak Mooi by Hollewand in Heino.

Ze is haar nieuwe liefde Henk achterna gereisd naar Wijhe en is toe aan een andere uitdaging, het maken van nieuwe herinneringen en een iets minder drukke werkweek. Ingrid zoekt nu iemand die haar modezaak in Heino wil overnemen.

“Met behoud van mode”, zegt ze. “Een supermooie uitdaging voor ‘the next generation’.” Ingrid is bereid om mee te helpen/denken over een goede doorstart. Neem voor meer informatie contact op met Ingrid Hollewand via 0572-391290

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.