Home / Sallandcentraal / OV-spreekuur in bieb Olst

OV-spreekuur in bieb Olst

ZWOLLE/OLST – De OV-ambassadeurs presenteren op vrijdag 27 september weer een inloopspreekuur in de bieb in Olst. Het inloopspreekuur, dat duurt van 14.00 tot 15.30 uur, is bedoeld voor senioren met vragen over reizen met het openbaar vervoer. Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan, hoe werkt de 40 procent samen-reiskorting, welk abonnement past het beste bij mij; de OV-ambassadeurs, leeftijdsgenoten met veel OV-ervaring, beantwoorden alle vragen. Ook kunnen ze stap voor stap op de computer laten zien waar en hoe men een reis kan plannen. Bovendien vertellen ze meer over de mogelijkheden voor deelname aan een proefreis. Iedereen is welkom. De entree is gratis. Voor meer informatie zie www.ervaarhetov.nl.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.