OV-spreekuur in bieb Olst

ZWOLLE/OLST – De OV-ambassadeurs presenteren op vrijdag 27 september weer een inloopspreekuur in de bieb in Olst. Het inloopspreekuur, dat duurt van 14.00 tot 15.30 uur, is bedoeld voor senioren met vragen over reizen met het openbaar vervoer. Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan, hoe werkt de 40 procent samen-reiskorting, welk abonnement past het beste bij mij; de OV-ambassadeurs, leeftijdsgenoten met veel OV-ervaring, beantwoorden alle vragen. Ook kunnen ze stap voor stap op de computer laten zien waar en hoe men een reis kan plannen. Bovendien vertellen ze meer over de mogelijkheden voor deelname aan een proefreis. Iedereen is welkom. De entree is gratis. Voor meer informatie zie staging2.ervaarhetov.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.