Opening nieuwe velden bij SMHC

RAALTE – De Sallandse Mixed Hockey Club SMHC opent op zondag 22 september op feestelijke wijze het nieuwe kunstgrasveld op het clubpark op Ramele. Het oude kunstgrasveld (2001) is na jaren van intensief gebruik vervangen door een nieuw veld. Bovendien heeft SMHC er een half (trainings)veld bij gekregen.

Dit was nodig om de ledengroei, met name van de jeugd, aan te kunnen. Iedereen is welkom bij de opening. Het nieuwe veld wordt om 14.00 uur geopend door wethouder Dennis Melenhorst. Om 15.00 uur volgt de wedstrijd SMHC 1-Twello 1. In de rust is er een demonstratie fithockey. Na afloop van de wedstrijd volgt een borrel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.