Openbare basisscholen in Wijhe slaan handen ineen

WIJHE – Vooruitlopend op de formele fusie in 2020 zijn obs Peperhof en obs Tellegen in Wijhe dit schooljaar samen intensief van start gegaan.

Omdat beide scholen sinds augustus 2019 deel uit maken van hetzelfde onderwijsteam, wordt er op teamniveau nauw samengewerkt en het aantal gezamenlijke onderwijsactiviteiten uitgebreid. De kinderen van beide locaties ontmoeten elkaar nu al wekelijks tijdens de gezamenlijke gymlessen.

De bovenbouwgroepen hebben bovendien al een gezamenlijke lesdag op de Capellenborg. Om de samenwerking kleur te geven zijn de rode shirts van obs Tellegen vermengd met de blauwe shirts van obs de Peperhof. Het resultaat: een prachtig paars shirt. En dit laten de twee scholen zien door de gezamenlijke foto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.