Open dag SaVAS in therapiebad van Tijenraan

RAALTE – SaVAS houdt op zaterdag 21 september een open dag in het therapiebad van Tijenraan. Daarbij draait alles om therapeutisch/revalidatiezwemmen.

SaVAS biedt als onderdeel van Hera ’11, verschillende zwemactiviteiten (techniekzwemmen, recreatiezwemmen, wedstrijdzwemmen en therapeutisch/revalidatiezwemmen) aan voor mensen met een beperking (lichamelijk en/of verstandelijk). Het water in het therapiebad is 32 graden. Het bad is dan ook zeer geschikt voor mensen die tijdens hun revalidatie of om therapeutische redenen warm water nodig hebben. Indien nodig en voor zover de bezetting dit toelaat, is begeleiding door een vrijwilliger mogelijk.

Voor zover noodzakelijk en gewenst, dienen de bezoekers zelf voor assistentie te zorgen bij het aan- en uitkleden. Het therapiebad is geopend van 9.30 tot 11.00 uur. Van 10.30 tot 11.00 uur mogen de bezoekers zelf het water in. Voor meer informatie mail naar Agnes van den Brink: savas@hera11.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.