Home / Sallandcentraal / Open dag SaVAS in therapiebad van Tijenraan

Open dag SaVAS in therapiebad van Tijenraan

RAALTE – SaVAS houdt op zaterdag 21 september een open dag in het therapiebad van Tijenraan. Daarbij draait alles om therapeutisch/revalidatiezwemmen.

SaVAS biedt als onderdeel van Hera ’11, verschillende zwemactiviteiten (techniekzwemmen, recreatiezwemmen, wedstrijdzwemmen en therapeutisch/revalidatiezwemmen) aan voor mensen met een beperking (lichamelijk en/of verstandelijk). Het water in het therapiebad is 32 graden. Het bad is dan ook zeer geschikt voor mensen die tijdens hun revalidatie of om therapeutische redenen warm water nodig hebben. Indien nodig en voor zover de bezetting dit toelaat, is begeleiding door een vrijwilliger mogelijk.

Voor zover noodzakelijk en gewenst, dienen de bezoekers zelf voor assistentie te zorgen bij het aan- en uitkleden. Het therapiebad is geopend van 9.30 tot 11.00 uur. Van 10.30 tot 11.00 uur mogen de bezoekers zelf het water in. Voor meer informatie mail naar Agnes van den Brink: savas@hera11.nl.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.