Open dag bij wijngaard in Middel

MIDDEL – Wijngaard Middeler Marre haakt op zondag 22 september aan bij de Open Dag Nederlandse Wijngaarden. Die dag zijn de poorten van de wijngaard in Middel tussen 11.00 en 17.00 uur geopend voor het publiek.

Middeler Marre is in 2008 begonnen als hobbywijngaard en heeft 160 wijnstokken, verdeeld over vier verschillende soorten wijndruiven. Het jaar 2018 is een uitzonderlijk wijnjaar geworden, dat mooie wijnen heeft opgeleverd. De bezoekers mogen deze wijnen proeven en kunnen deelnemen aan rondleidingen door de wijngaard.

Ook is er een minifair met onder andere een houtdraaier en een imker en worden er kransen gemaakt van druivenhout. Verder zijn er wildproducten en laten jachthoornblazers van zich horen. De Middeler Marre is te vinden aan de Oude Deventerweg 21 in Middel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.