Home / Sallandcentraal / Op zoek naar paddenstoelen met De Grutto

Op zoek naar paddenstoelen met De Grutto

OLST – IVN-afdeling De Grutto houdt op zondag 6 oktober weer haar traditionele paddenstoelenexcursie. Vertrek is om 10.00 uur bij de parkeerplaats bij de De Zoogenbrink aan de Molenweg in Olst.

De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Zowel volwassenen als kinderen kunnen meedoen. Samen gaan de deelnemers op zoek naar paddenstoelen als de vliegenzwam (dé paddenstoel met rood met witte stippen), de porceleinzwam, de tonderzwam en de kleine stinkzwam.

Opgave (uiterlijk 4 oktober) bij Annet van der Veen, heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl of tel. 0570-523937. Graag naam, telefoonnummer en aantal personen vermelden. Er kunnen maximaal twintig personen meewandelen. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Zie voor meer informatie www.ivn-wijhe-olst.nl. IVN-afdeling De Grutto is dringend op zoek naar een nieuwe voorzitter en secretaris. Lijkt u het wat of wilt u de sfeer proeven? Kijk op de website voor meer informatie.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.