Olst in Transitie start met maandelijks TransitieCafé

OLST – Olst in Transitie presenteert op vrijdag 20 september de eerste editie van het maandelijkse TransitieCafé Olst Borrelt. Elke derde vrijdagavond van de maand is het pand van Stichting Goede Buren (Hendrik Droststraat 47) de ontmoetingsplek voor iedereen die de Olster transitie een warm hart toedraagt.

In een informele café-sfeer kunnen bezoekers onder genot van iets te drinken en te knabbelen (nader) met elkaar kennismaken, ideeën en ervaringen uitwisselen. Maar ook degenen die nog weinig of geen ervaring hebben met de activiteiten en projecten van Olst in Transitie zijn van harte welkom. Ook biedt Olst Borrelt een open podium; er is ruimte voor speciale thema’s of het geven van een korte presentatie. Maar er is ook ruimte voor wie een toepasselijk gedicht heeft geschreven of een lied ten gehore wil brengen.

De organisatoren zorgen voor koffie en thee. Wie de naam van de café-avond letterlijk eer aan wil doen, moet zelf haar of zijn favoriete drankje meenemen. De deur is geopend vanaf 19.30 uur en om 22.00 uur worden de laatste glaasjes gevuld. Deelname is gratis voor wie dat nodig is, maar voor wie het missen kan, is een donatie welkom voor het dekken van de kosten. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.