Nobach opnieuw in top 50 van beste schoenenzaken

OLST – Voor het derde jaar op rij is Nobach in Olst verkozen tot een van de vijftig beste schoenenzaken van Nederland. Vakblad Tred organiseerde voor de vierde maal de verkiezingen waarbij fabrikanten, leveranciers en agenten anoniem ieder hun waardering uitspreken over een tiental winkels die zich, volgens hen, positief weten te onderscheiden.

Hieruit ontstaat een ranglijst waarvan de top 50 wordt gepubliceerd. “Gekozen worden voor de top 50 van de ongeveer 2.500 schoenenzaken van Nederland is dan ook wel een bijzondere eer”, zo stelt de schoenenzaak.

“Nobach onderscheidt zich van een reguliere schoenenwinkel door complete voetzorg onder één dak aan te bieden”, zo oordeelde de jury. “Dit unieke concept passen zij al ruim 20 jaar toe, naar tevredenheid van hun klanten. Register podoloog Han Nobach en podotherapeut Maaike Landkroon behandelen problemen aan het bewegingsapparaat die herleid kunnen worden aan voetproblemen en zetten therapie in om dit te corrigeren. Dit gebeurt voornamelijk middels therapeutische zolen die in huis worden vervaardigd. Het team van (medisch) pedicures verzorgt de voeten bij alledaagse problemen zoals eeltvorming, likdoorns en schimmelnagels, maar ook de diabetische- en reumatische voet en andere risicovoeten. De schoenadvies-specialisten assisteren bij het zoeken naar de schoenen die het beste passen bij de voet. Nobach laat met zijn collectie zien dat comfort niet hoeft onder te doen voor mode.”

Ter viering trakteert Nobach haar klanten van donderdag 12 tot en met zaterdag 14 september op koffie en taart. Tevens krijgen klanten bij aankoop van een paar schoenen een leuke attentie en maken ze kans op leuke prijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.