Nieuwe velden SMHC feestelijk geopend

 .

RAALTE – De Sallandse Mixed Hockey Club SMHC heeft afgelopen zondag op feestelijke wijze het nieuwe kunstgrasveld geopend op het clubpark op Ramele.

Het oude kunstgrasveld (2001) is na jaren van intensief gebruik vervangen door een nieuw veld. Bovendien heeft SMHC er een half (trainings)veld bij gekregen. Dit was nodig om de ledengroei, met name van de jeugd, aan te kunnen.

De parachutisten, die voor de opening waren geregeld en de schaar zouden komen brengen, kwamen op de Ginkelse Heide terecht. Een schaar uit de besteklade bood uitkomst.

De bezoekers konden zich vergapen aan het prachtige complex, waar de afgelopen weken druk is gewerkt om dit alles mogelijk te maken. De heer Cor Verbaas, voorzitter SMHC, hield een gloedvol betoog over de totstandkoming van de velden, de plezierige samenwerking met de Gemeente Raalte en er werd een aantal bijzondere mensen in het zonnetje gezet.

Aansluitend hield de wethouder Dennis Melenhorst een openingspraatje waarbij hij het sportieve gedachtegoed van de Gemeente Raalte uiteenzette. Samen met oprichter en oud-voorzitter de heer Helge Oswald verrichtte hij de opening van het veld, waarna een spetterende openingswedstrijd begon tussen Heren 1 mix en de tegenstanders uit Twello.

Tijdens de pauze vond een demonstratie plaats van Fit hockey door oud leden van SMHC. Dit is een nieuw initiatief om de senioren in Raalte en omgeving in beweging te krijgen. Hockey is dus mogelijk van jong tot oud. De wedstrijd van Heren mix werd uiteindelijk gewonnen met 6-4, waarbij de drie dames duidelijk hun mannetje stonden en niet onderdeden voor hun mannelijke tegenstanders.

“Deze dag was voor de vereniging een hoogtepunt na een periode van noeste arbeid van een grote groep vrijwilligers”, laat het bestuur van SMHC weten. “Steeds meer ouders voelen zich betrokken met het wel en wee van hun kinderen en SMHC. Hopelijk is dit een voorbode van een nieuwe toekomst voor SMHC Salland.”

Meer foto's

 .
 .
 .
 .
 .
 .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.