Nieuw in Heino: Offenberg Autotechniek

Liefhebber en professional Dennis Offenberg neemt Auto Freek Heino over

(Advertorial)

HEINO – Als je een duik in de geschiedenisboeken neemt, kom je er achter dat Heino in een bepaalde periode bekend stond als schoenmakersdorp. Met heel veel moeite vinden we er nu nog één. Maak een rondje door het Heino van nu en je weet dat de titel ‘autodorp’ meer recht doet aan de huidige situatie.

De laatste aanwinst op het gebied van autobedrijven is Offenberg Autotechniek die op 1 oktober de deuren opent. En laat Offenberg een naam zijn die ook aan het schoenmakersdorp is verbonden. De cirkel lijkt rond…

Misschien dat een schoenmaker weinig overeenkomsten heeft met een automonteur, maar de rode draad is het vakmanschap. En dat zit wel snor bij eigenaar Dennis Offenberg. Bij diverse garagebedrijven in Salland heeft hij veel ervaring opgedaan en toen zich de kans voordeed om Auto Freek Heino over te nemen, hoefde hij niet lang na te denken.

Wie al met Offenberg te maken heeft gehad, weet dat hij een deskundige monteur is. Ook in zijn nieuwe rol is hij straks nog steeds het meest in de werkplaats te vinden. Dat is zijn passie en daar ligt zijn kracht. “Gelukkig blijft Jelle Groen uit Wijhe, het vertrouwde gezicht van Auto Freek Heino, bij mij in dienst. Dat geeft mij de gelegenheid om me ook met verkoop bezig te houden.”

De Lemelervelder (maar Heinoër van geboorte) heeft straks een volledige werkplaats met maar liefst vijf bruggen tot zijn beschikking waar hij alle reparaties en controles (zoals APK, airco en versnellingsbak) kan uitvoeren. “Ook zijn we een universele garage. Alle merken zijn dus welkom”, aldus Offenberg die zich eerst wil focussen op een goede start van Offenberg Autotechniek. Of zoals hij het zelf omschrijft: een jonge onderneming met pit en enthousiasme. “Maar ik geloof heilig in de groeimogelijkheden op deze locatie.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.