Modeshows in centrum Raalte

RAALTE – Raalte Mode Promotie presenteert op zaterdag 14 september weer drie najaarsmodeshows in het centrum van Raalte. De catwalk is te vinden bij het terras van Grand Café Neuf.

De modeshows beginnen om 13.30, 14.30 en 15.30 uur. Maar liefst 26 winkels werken hieraan mee. De najaarsmode laat dit jaar veel invloeden van vroeger zien, maar dan wel met nieuwe kleuren, zoals groen- en roodtinten en okergeel gecombineerd met zwart, grijs en blauw. Daarnaast zijn de ruiten terug en zijn er veel dierenprints, zachte tweedstoffen en gebreide truien.

PourVous parfumerie verzorgt de make-up van de gelegenheidsmodellen; Ami Kappers zorgt voor de coiffures en Boertie Optiek voor de brilmode. De aankleding van het podium wordt dit jaar verzorgd door Huyskweker Pot uit Mariënheem. Elferink en X11 laten de laatste ontwikkelingen in de schoenenmode zien bij een aantal van de deelnemende modewinkels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.