Home / Sallandcentraal / Middag van Mooi Schoon bij Infocentrum IJssel Den Nul

Middag van Mooi Schoon bij Infocentrum IJssel Den Nul

REGIO – De ROVA houdt op zaterdag 12 oktober de Middag van Mooi Schoon. Het gaat om een inspirerende middag voor iedereen uit de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe die zich inzet om zwerfvuil te voorkomen of op te ruimen. Van 13.00 tot 17.30 uur zijn er verschillende activiteiten bij het Infocentrum IJssel Den Nul.

In Raalte namen het afgelopen jaar 221 inwoners deel aan zes opruimacties. 505 kinderen hielpen daar bovendien in de Week van Mooi Schoon mee met het opruimen van hun schoolbuurt. In Olst-Wijhe deden 448 mensen mee aan dertien opruimacties en werd bovendien een aantal afvalgrijpers uitgedeeld. 272 schoolkinderen ruimden in de Week van Mooi Schoon zwerfvuil op.

Het doel van de Middag van Mooi Schoon is om al die mensen, die gaan voor een mooie en schone omgeving, te inspireren, de gelegenheid te geven om elkaar te ontmoeten en om hen te bedanken. Ook mensen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp zwerfvuil zijn welkom.

Het Sallandse programma is gecentreerd rond het Infocentrum IJssel Den Nul. Op het programma staan diverse workshops, sprekers, activiteiten en inspirerende voorbeelden voor jong en oud. En vanzelfsprekend een lekker hapje en drankje. Er rijden pendelbussen vanaf het treinstation naar de locatie. Graag aanmelding vooraf. Dat kan via www.mooi-schoon.nl/12oktober. Daar is ook meer informatie te vinden.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.