Home / Sallandcentraal / Luistercursus voor muziekliefhebbers

Luistercursus voor muziekliefhebbers

OLST – Roel Smit biedt vanaf donderdagavond 3 oktober de luistercursus ‘Muziek – hoor ik het goed?’ aan in zijn pand aan de Jan Schamhartstraat 85 in Olst. Smit zal aan de hand van diverse muziekfragmenten allerlei muzikale weetjes bespreken. De cursus bestaat uit acht lessen en is vooral bedoeld voor muziekliefhebbers die wel eens willen weten wat mineur en majeur betekent; wat G-grote-terts inhoudt; wat de eigenschappen zijn van een sonate; hoe variaties op een thema tot stand komen; kortom al die muzikale weetjes die de muzikale beleving kunnen verdiepen. De deelnamekosten bedragen 150 euro inclusief cursusmateriaal en pauzeconsumpties. Inlichtingen en aanmelden: info@roelsmit.com of 06-21597949. De cursus wordt parallel gegeven in Deventer op maandagmiddagen. Zie ook www.roelsmit.com.

Lees ook

Uitgesproken Lauk: Lange Jan

Enkele weken geleden kreeg ik een appje; Jan van der Hulst is overleden. Ik geef …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.