Home / Sallandcentraal / Lezing van kersverse Heinoër Midas Dekkers in bibliotheek

Lezing van kersverse Heinoër Midas Dekkers in bibliotheek

HEINO – De bekende schrijver en bioloog Midas Dekkers geeft op dinsdagmiddag 1 oktober een lezing in zijn nieuwe woonplaats Heino. De lezing van Dekkers vormt de opening van het nieuwe seizoen van Cultureel Café Heino, de maandelijkse reeks bijeenkomsten van de Bibliotheek Salland.

Dekkers gaat dieper in op de vaak onderschatte functie van geuren. De lezing begint om 14.30 uur. Aanmelden is verplicht; er zijn maar weinig plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan alleen via de website van de bibliotheek. Aanvang is om 14.30 uur. Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.