Lezing van kersverse Heinoër Midas Dekkers in bibliotheek

HEINO – De bekende schrijver en bioloog Midas Dekkers geeft op dinsdagmiddag 1 oktober een lezing in zijn nieuwe woonplaats Heino. De lezing van Dekkers vormt de opening van het nieuwe seizoen van Cultureel Café Heino, de maandelijkse reeks bijeenkomsten van de Bibliotheek Salland.

Dekkers gaat dieper in op de vaak onderschatte functie van geuren. De lezing begint om 14.30 uur. Aanmelden is verplicht; er zijn maar weinig plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan alleen via de website van de bibliotheek. Aanvang is om 14.30 uur. Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.