Lezing over gezondheid en voeding in Leeren Lampe

RAALTE – Erik Alexander Richter (klinisch psychisch neuro immunoloog) verzorgt op woensdag 25 september een lezing in De Leeren Lampe. Onder de titel ‘Grip op je gezondheid’ gaat hij op een laagdrempelige manier dieper in op de verbanden tussen ziekte, bewegingsarmoede en voedingsproblemen.

Dat alles gebeurt met de nodige humor. Gezondheid blijkt immers geen hogere wiskunde te zijn. De organisatie is in handen van Harry en Thea Evers, Chantal Bennink en Andre en Patricia Tuink. De entree bedraagt 5 euro (inclusief een kop koffie of thee). Aanvang is om 20.00 uur; inloop vanaf 19.30 uur.

Aanmelding vooraf via gripopjegezondheid@sensusvitae.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.