Lemele opent met overtuigende zege

LEMELE – In 2012 vloeiden de Almelose voetbalclubs DVO en Rietvogels ineen. Als nieuwe naam werd gekozen DRC ’12, DVO-Rietvogels-Combinatie, met daarachter een verwijzing naar het jaartal van besluit zijnde 2012. De combinatieclub reisde zaterdag af naar Zandeinde, om de krachten te meten het sportclub Lemele. Aan het hoofd van de thuisclub staat Mats Timmerman, die de trainersstaf overnam van de naar Zwart Wit ’63 vertrokken Werner Pluim. Voor de jonge, ambitieuze oefenmeester uit Wierden een vuurdoop.   

“Goede start van de competitie. Mooi weer en een prima wedstrijd”, vatte Remon Kleinlugtenbeld het duel kort samen. De spits heeft er alweer drie in het mandje liggen. Een officieuze hattrick, want twee treffers voor rust en eentje na de thee. “In het begin hadden we het best lastig, maar na de 1-0 liep het van een leien dakje.”

Met de rust in aantocht mag de goalgetter aanleggen vanaf elf meter, na een overtreding binnen de beruchte lijnen. Kleinlugtenbeld liet dit buitenkansje niet liggen en was voor de onderbreking nogmaals succesvol. De bezoekers uit Almelo stribbelen na de hervatting nog even tegen, maar als Kleinlugtenbeld voor de derde keer het middelpunt is van Lemeler festiviteiten breekt het verzet. Via Jelmer Kleinjan en Yoran Bakhuis loopt de thuisclub uit naar 5-0 en een mooie start van het seizoen 2019-2020.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.