Home / Sallandcentraal / Landbouwbeurs tijdens Ponyweek

Landbouwbeurs tijdens Ponyweek

HEETEN – ‘Wat zijn uw kansen?’, is het thema van de vierde Landbouw Relatie- en Innovatiedag tijdens de jaarlijkse Ponymarkt op woensdag 25 september in Heeten. In en om de tent wordt een beursvloer gecreëerd voor regionale bedrijven uit de landbouwsector. Ook zijn er enkele sprekers.

Emiel Jansen, directeur van Germo Logistiek, neemt de bezoekers mee in de wereld van het transport. Als tweede spreekt biologisch melkveehouder Jaring Brunia. Hij heeft een geheel eigen visie op boeren. De laatste spreker is Erik Stegink, eigenaar van varkensbedrijf Piggy’s Palace en bekend van onder meer de varkensglijbaan. De ochtend wordt geleid door Geert Jan Kloosterboer, melkveehouder op de Mariahoeve in Oxe en voorzitter van TeamAgro. De beurs is geopend vanaf 9.30 uur. De sprekers starten om 10.15 uur. Om 13.00 uur wordt de ochtend afgesloten met een lunch.

Graag opgave vooraf via de website.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.