Laatste deel renovatie Angeli Custodes dit najaar van start

RAALTE – Dit najaar start het laatste deel van de renovatie van woonzorglocatie ZGR Angeli Custodes in Raalte. In samenwerking met Vechtdal Wonen en het bouwteam onder leiding van Bouwbedrijf Gebr. Meijer wordt de rechtervleugel vanaf de voorzijde van het pand onder handen genomen.

Daar komen dertig moderne zorgappartementen van gemiddeld 35 m2. “Doel is om een prettige en toekomstbestendige woon- en werkomgeving voor onze bewoners en medewerkers te creëren. Door gebruik te maken van verschillende soorten (zorg-)technologie en door bewoners de vrijheid te geven over de inrichting van hun appartement creëren we een warm thuis en ondersteunen we hen in hun zelfstandigheid”, aldus directeur-bestuurder Loes Kater.

De bewoners van de vleugel worden gedurende de renovatie tijdelijk elders ondergebracht. Een deel van de bewoners zal intern binnen ZGR Angeli Custodes verhuizen. De overige 22 bewoners krijgen een tijdelijke plek bij woonzorglocatie ZGR Stevenskamp in Heeten. Na de verhuizing van de bewoners, start men in oktober met het inrichten van de bouwplaats. Naar verwachting zullen de renovatiewerkzaamheden eind oktober beginnen en in het najaar van 2020 worden afgerond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.