Kerkproeverij in Nicolaaskerk

HEINO – De Protestantse Gemeente in Heino presenteert op zondag 29 september een ‘Kerkproeverij’ in de Nicolaaskerk. Daarmee sluit de plaatselijke gemeente aan bij een landelijk initiatief om mensen uit te nodigen vrijblijvend een kerkdienst bij te wonen.

Het is niet de bedoeling dat mensen worden ‘bekeerd’. Het idee komt voort uit de gedachte dat de kerk veel moois in huis heeft, maar dat nauwelijks laat zien. Voor velen is ook de drempel om een kerk te bezoeken best hoog. Het kan dan helpen om mee te gaan met iemand die je al kent. Ook mensen die op eigen initiatief willen komen zijn van harte welkom.

De kerkdienst begint om half tien. Er is oppas voor peuters en een speciale activiteit voor de kinderen. Na afloop staat er koffie klaar in het Kerkhuus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.