Infobijeenkomsten over kavelverkoop in Wijhe en Olst

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe presenteert op 9 en 10 september twee inloopbijeenkomsten over kavelverkopen in de wijk Noorder Koeslag in Wijhe en de wijk Zonnekamp Oost in Olst. In beide wijken geeft de gemeente dit najaar meerdere kavels uit.

De bezoekers krijgen meer informatie over de kavels, de plannen, de bouwmogelijkheden en de inrichting van de gebieden. Kavels zijn beschikbaar vanaf circa 80.000 euro exclusief kosten koper en inclusief 21 procent btw. De inloopbijeenkomst over Noorder Koeslag is op maandag 9 september van 19.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis in Wijhe. Daar gaat het om vier kavels voor vrijstaande woningen en zes kavels voor (drie) twee-onder-een-kapwoningen. Voor meer informatie over Zonnekamp Oost kan iedereen op dinsdag 10 september tussen 19.30 en 21.00 uur terecht in het Holstohus in Olst. In die wijk zijn meerdere vrijstaande kavels beschikbaar en komen er zes kavels voor (drie) twee-onder-een-kapwoningen. Vanaf de dag na de inloopbijeenkomst tot en met 27 september kan men zich inschrijven voor een kavel, waarna naar verwachting een loting plaatsvindt.

Zie verder: wonen.olst-wijhe.nl/bouwkavels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.